Porkkala Race

Porkkala Race on Kantvikin purjehtijoiden järjestämä perinteinen loppukesän kölivene kilpailu, joka järjestetään seuran jäsenten lisäksi lähialueen purjehtijoille. Kilpailun lähtöpaikkana ja maalina vuonna 2023 toimii Kantvikin sataman edusta. Porkkalan edustalle saadaan hyvä ja selkeä rata, joka tarjoaa monipuolista purjehdusta kaiken tasoisille venekunnille.  

Kaudella 2023 mukana on avoimen luokan lisäksi Hupisaaren Hupisarja, johon osallistuminen on mahdollista myös venekunnilta, joilla ei ole vielä aiempaa kokemusta purjehdusradoilta. Hupisarjassa myötätuulipurjeiden käyttäminen ei ole sallittua, joten mukaan voi tulla pienelläkin miehistöllä tai perheen voimin. Avoin sarja kilpaillaan kansallisia ja kansainvälisiä kilpapurjehdussääntöjä noudattaen FinRating tasoitussäännön mukaisesti. DH -kaksinpurjehdusluokka järjestetään, jos osallistuvia venekuntia on 5 tai enemmän. 

Purjehdukset lähetetään yhteislähtönä luokka luokka kerrallaan. Purjehditun radan pituus on noin 20 - 25 mailia. 

Purjehdusten jälkeen nautitaan aftersail tapahtumasta Kantvikin satamassa ja Café purjeessa. Vierailevat veneet voivat kiinnittyä kilpailua edeltävänä ja jälkeisenä yönä. Laitathan paikkatiedustelun kilpailun järjestäjälle, että paikka tulee varattua.  

Osallistuvilla veneillä tulee olla veneelle soveltuva mittaluku. Mittaluvun omalle veneelle voi tarkistaa esim. oheisesta linkistä https://avarit.org/avarit/finratingtable

Ilmoittautumiset:  

https://www.manage2sail.com/fi-FI/event/8f2e24d3-1fb8-49d0-8a02-9f8c168c95bf#!/  

Tai sähköpostse ilmoittamalla seuraavat tiedot: Kipparin nimi, Puhelin, Seura, Veneen nimi, Venemalli, Purjenumero, Osallistuttava luokka, FinRating luku, miehistön määrä osoitteeseen 

kilpailut@kantvikinpurjehtijat.fi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan.  Nähdään purjehduksen merkeissä!